Γνωρίζετε ότι το πρόσωπό σας  χρειάζεται καθημερινή περιποίηση-φροντίδα , ειδικότερα εάν ενδιαφέρεστε για την καλύτερη διατήρηση της επιδερμίδας στο στο χρόνο; Εάν δεν υπάρχει αυτή η φροντίδα μην περιμένετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην γήρανση , ακόμη και εάν χρησιμοποιείτε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Οι ρύποι της ατμόσφαιρας, χωρίς καν να προσθέσουμε μακιγιάζ, είναι αρκετοί ώστε να εμφανίσουμε πρόωρα σημάδια γήρανσης, ακμή, θαμπό δέρμα,κ.α. . Πως θα το αντιμετωπίσουμε;


Ντεμακιγιάζ: Καθαρισμός Προσώπου για απομάκρυνση των ρίπων και του σμήγματος


Το πρώτο βήμα που πρέπει να εντάξετε στις καθημερινές σας συνήθειες, είναι να χρησιμοποιείτε έστω και σε ακαθόριστο χρόνο ένα βαμβάκι με νερό Micellar ώστε να σκουπίσετε το πρόσωπό σας χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι το λεγόμενο στάδιο "Ντεμακιγιάζ". Διαφορετικά μπορείτε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με ένα μωρομάντηλο έχοντας πάντα μαζί σας ένα μικρό πακέτο. 

Βέβαια το προηγούμενο βήμα από μόνο του δεν αρκεί! Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο ακόμα χρόνο είτε όταν ξυπνάτε , είτε πριν ξαπλώσετε με ένα καλό και ποιοτικό σαπούνι καθαρισμού ή αφρό  και να τρίψετε το πρόσωπό σας 1-3 λεπτά. Χρησιμοποιήστε μία καθαρή -πάντα- πετσέτα , μία ειδική συσκευή καθαρισμού προσώπου , είτε και τα χέρια σας. Κάνετε απαλές κινήσεις και ξεβγάλτε. 


Peeling προσώπου- Απολέπιση για ένα υγιές δέρμα χωρίς νεκρά κύτταρα!

Κάτι ακόμα πιο ενισχυμένο που μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινή σας περιποίηση είναι ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν, το οποίο θα βοηθήσει να απομακρύνετε περισσότερο τους ρύπους από τους πόρους του δέρματος, νεκρά κύτταρα που βαραίνουν την επιδερμίδα και περισσότερη λιπαρότητα. Πρέπει να προσέξετε το προϊόν να είναι ήπιο, καθώς ένα απολεπιστικό προϊόν κανονικής ή βαριάς μορφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισότερο από δύο φορές την εβδομάδα. 

TIP: Όσο πιο λεπτούς κόκκους έχει το προϊόν τόσο καλύτερο θα είναι για την καθημερινή φροντίδα!


Ήρθε η αγαπημένη ώρα για κάθε γυναίκα! Μετά το peeling σας σειρά έχει η μάσκα . Φυσικά αυτό είναι ένα βήμα προεραιτικό. Καλό είναι να κάνουμε μάσκα μία φορά την εβδομάδα αν όχι περισσότερες αλλά αυτό έγκειται στην προσωπική σας κρίση. Όπως και να ‘χει απολαύστε τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία της μάσκας  χαλαρώνοντας. Μπορείτε να γεμίσετε και μία λεκάνη με ζεστό νερό και άλατα για να κάνετε την εμπειρία αυτή καλύτερη.


Εάν χρησιμοποιείται ορούς προσώπου είναι η στιγμή να τον τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας. Γιατί τωρα; Επειδή οι οροί διεισδύουν ευκολότερα μέσα στην επιδερμίδα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τον ορό να εισχωρήσει στο δέρμα και να προετοιμάσει την επιδερμίδα για την κρέμα.


Στην συνέχεια προσθέστε την ενυδατική σας κρέμα. Εάν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα μία κρέμα με αντιγηραντικές ιδιότητες μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα στην αγορά των δερμοκαλλυντικών ,  όπου θα βρείτε και συνδυαστικά προϊόντα. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα σε πωλήσεις στο κατάστημά μας που συνδυάζει αντιγήρανση και ενυδάτωση είναι : 

Frezyderm Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream 50ml


Frezyderm Diamond Velvet Cream: Μία από τις καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες στην αγορά


Η εξαιρετική αυτή κρέμα της ελληνικής εταιρείας Frezyderm που συνδυάζει ενυδάτωση, ανάπλαση και αντιγήρανση δημιουργήθηκε με βάση τρεις καινοτομίες:

  1. Diamond Velvet Technology: Τεχνολογία με λεπτούς κρύσταλλους φυσικού διαμαντιού που κάνουν στο δέρμα ένα αόρατο peeling με στόχο την κυτταρική ανανέωση , την λάμψη και την ζωντάνια της επιδερμίδας και με την ειδική τεχνολογία velvet-in-water δημιουργεί βελούδινη υφή, ματ αποτέλεσμα, after feel ενυδάτωσης, άμεση λείανση των ρυτίδων και εφέ πορελάνης.
  2. Epigenetic Rejuvenation Technology: Είναι η μοναδική τεχνολογία της Frezyderm βασισμένη στην επιστήμη της επιγενετικής. 
  3. Needle-free Skin Refining Technology: Πρόκειται για κρύσταλλους Boron Nitride που δημιουργούν effect «γεμίσματος» των ρυτίδων για άμεση βελτίωση της όψης του ανάγλυφου και του προσώπου καθώς και των δυσχρωμιών.