ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Στοματική Υγιεινή

INSTANT WHITENING BLUE TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα για Λεύκανση Δοντιών 75ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα για άμεση λεύκανση και αστραφτερό χαμόγελο. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.- Λευκαίνει άμεσα τα δόντια- Αφαιρεί δυσχρωμίες και κηλίδες- Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα- Απο..
4,21€ 7,03€
Χωρίς ΦΠΑ:4,21€
WHITENING TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα για Λεύκανση Δοντιών 75ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια και διατηρεί το φυσικό, λαμπερό σας χαμόγελο. Με σύνθεση στηριγμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. - Λευκαίνει και..
3,94€ 6,61€
Χωρίς ΦΠΑ:3,94€
SENSITIVE TEETH TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα για Ευαίσθητα Δόντια 75ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δοντιών (δυσανεξία σε κρύες, ζεστές ή όξινες τροφές και ρο..
3,51€ 5,86€
Χωρίς ΦΠΑ:3,51€
PERIODIGUM TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα - Προβλήματα ούλων και στοματικής κοιλότητας 75ml
-41 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα για τα προβλήματα των ούλων και της στοματικής κοιλότητας. Με εξειδικευμένη σύνθεση, εμπλουτισμένη με Χλωρεξιδίνη 0,1%, Βιοενεργό Πεπτίδιο και Υαλουρονικό Οξύ που συνεπικουρεί στη φυσική ανάπλαση των δοντιών.- Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα- Βοηθάει στην ενεργοποίηση των οδοντικών οστεοβ..
5,77€ 9,71€
Χωρίς ΦΠΑ:5,77€
PREGNANCY TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα για Εγκύους 75ml
-41 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα για την καθημερινή στοματική φροντίδα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων δραστικών συστατικών τα βοηθά να αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας που προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.- ..
4,48€ 7,53€
Χωρίς ΦΠΑ:4,48€
ODOR BLOCKER TOOTHPASTE Οδοντόκρεμα για την Κακοσμία του Στόματος 75ml
-42 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόκρεμα για την καθημερινή αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας και της δυσάρεστης αναπνοής (χαλίτωση). Με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που καταπολεμά τη δράση των Gram- βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή θειούχων πτητικών ενώσεων που αποτελούν την κύρια αιτία της κακοσμίας.Αντιμετωπίζ..
4,49€ 7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:4,49€
PERIODIGUM CHLORHEXENE GEL Επικουρική αντιμετώπιση προβλημάτων των ούλων 30ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Gel τοπικής χρήσης με αποτελεσματική συγκέντρωση Χλωρεξιδίνης 0,2 % για την επικουρική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ούλων (ουλίτιδα, περιδοντίτιδα). Εμπλουτισμένο με γαρυφαλέλαιο, ένα τοπικό φυσικό καταπραυντικό, χωρίς φαρμακευτικές ουσίες- Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα- Προλαμβάνει πιθανές επι..
4,25€ 7,11€
Χωρίς ΦΠΑ:4,25€
SENSITIVE TEETH MOUTHWASH Στοματικό Διάλυμα για Ευαίσθητα Δόντια 250ml
-41 %
Brand: FREZYDERM
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δοντιών.- Φροντίζει τα ευαίσθητα δόντια- Κ..
5,20€ 8,79€
Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
GINGIVITAL MOUTHWASH Στοματικό διάλυμα για προστασία από ουλίτιδα 250ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα κατά της ουλίτιδας. Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό άλατος ψευδαργύρου, κυμενόλης και εκχυλίσματος από φαιοφύκια,που προστατεύει τα ευαίσθητα και διογκωμένα ούλα.- Καταπολέμα το βακτήριο Porphyromonas Gingivalis που προκαλεί την ουλίτιδα- Συσφίγγει και προστατεύει τα ούλα- ..
5,23€ 8,79€
Χωρίς ΦΠΑ:5,23€
HOMEOPATHY MOUTHWASH Στοματικό Διάλυμα - Ομοιοπαθητική 250ml
-44 %
Brand: FREZYDERM
Στοματικό διάλυμα για μια ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα των ατόμων που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή. Με σύνθεση απαλλαγμένη από ουσίες που αντιδοτούν στην ομοιοπαθητική αγωγή. - Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα- Προφυλάσσει από την τερηδόνα- Προστατεύει τα ούλα- Προσφέρει ευχάριστη δροσερή αν..
4,95€ 8,79€
Χωρίς ΦΠΑ:4,95€
FREZYDERM CHLORHEXENE PRO MOUTHWASH Στοματικό διάλυμα 250ml
-40 %
Brand: FREZYDERM
Στοματικό διάλυμα με αποτελεσματική συγκέντρωση Χλωρεξιδίνης 0,2 % για την επικουρική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ούλων (ουλίτιδα, περιδοντίτιδα) και κατάλληλο μετεγχειρητικά. Περιέχει ειδικά επιλεγμένο συνδυασμό δραστικών συστατικών ισχυρής αντιμικροβιακής δράσης.Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα..
6,01€ 10,04€
Χωρίς ΦΠΑ:6,01€
HYDRORAL XERO MOUTHWASH Στοματικό Διάλυμα κατά της Ξηροστομίας 250ml
-45 %
Brand: FREZYDERM
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα  για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Με καινοτόμο σύνθεση  που επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τη μειωμένη παραγωγή σιέλου που ευθύνεται για τα συμπτώματα ξηροστομίας. Συνδυάζεται ιδανικά με την HYDRORAL XERO TOOTHPASTE.Αντιμετώπιση της ξηροστομίαςΑποκατάστ..
4,89€ 8,87€
Χωρίς ΦΠΑ:4,89€
HYDRORAL XERO SPRAY Σπρέι κατά της Ξηροστομίας 50ml
-41 %
Brand: FREZYDERM
Στοματικό σπρέι για την αντιμετώπιση της ξηροστομίας. Με σύνθεση που δρα αποτελεσματικά στην επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας του σιελογόνου αδένα, ώστε να αποκατασταθεί η επιθυμητή επιλίπανση. Η ειδικευμένη του δράση καταπολεμά τα συμπτώματα ξηροστομίας και επαναφέρει τη φυσική ενυδάτωση.Αντι..
4,77€ 8,04€
Χωρίς ΦΠΑ:4,77€
NOW XYLIWHITE™ REFRESHMINT TOOTHPASTE GEL 181ml NOW XYLIWHITE™ REFRESHMINT TOOTHPASTE GEL 181ml
-35 %
Brand: NOW
Το προϊόν XyliWhite™ Refreshmint είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή.Η ξυλιτόλη είναι μία φυσικά ευρισκόμενη αλκοολική ζάχαρη που έχει γεύση και υφή παρόμοια με αυτή της επιτραπέζιας ζάχαρης,..
6,62€ 10,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,62€
NOW XYLIWHITE™ PLATINUM MINT TOOTHPASTE GEL WITH BAKING SODA χωρίς Φθόριο για Υγιή Γερά Δόντια 181ml NOW XYLIWHITE™ PLATINUM MINT TOOTHPASTE GEL WITH BAKING SODA χωρίς Φθόριο για Υγιή Γερά Δόντια 181ml
-35 %
Brand: NOW
Η XyliWhite™ Platinum Mint with Baking Soda είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή.Η ξυλιτόλη είναι μία φυσικά ευρισκόμενη αλκοολική ζάχαρη που έχει γεύση και υφή παρόμοια με αυτή της επιτραπέζι..
6,63€ 10,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,63€
NOW XYLIWHITE™ CINNAFRESH TOOTHPASTE GEL 181ml NOW XYLIWHITE™ CINNAFRESH TOOTHPASTE GEL 181ml
-35 %
Brand: NOW
Το προϊόν XyliWhite™ Cinnafresh είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή.Η ξυλιτόλη είναι μία φυσικά ευρισκόμενη αλκοολική ζάχαρη που έχει γεύση και υφή παρόμοια με αυτή της επιτραπέζιας ζάχαρης, ..
6,63€ 10,20€
Χωρίς ΦΠΑ:6,63€
Intermed Chlorhexil 0.12% Στοματικό διάλυμα κατά της Πλάκας, της Κακοσμίας και της Ευαισθησίας Ούλων και Δοντιών 250ml
-55 %
Brand: INTERMED
Στοματικό διάλυμα με χλωρεξιδίνη 0.12% για τον έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ουλίτιδας και τη μείωση των ουλορραγιών. Ακόμη, συμβάλλει στη βελτίωση των χαλαρωμένων και ερεθισμένων ούλων μέσω της σύσφιξης, ενδυνάμωσ..
5,37€ 11,88€
Χωρίς ΦΠΑ:5,37€
Intermed Chlorhexil Αντισηπτικό Σπρέυ 0.20% 60ml
-53 %
Brand: INTERMED
Tο Chlorhexil 0.20% Spray με χλωρεξιδίνη 0.20%, αποτελεί την ιδανική μορφή για την τοπική φροντίδα και την προστασία εντοπισμένων σημείων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άμεση ανακούφιση σε περιπτώσεις εντοπισμένων ερεθισμών...
4,11€ 8,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,11€
Intermed Chlorhexil 0.12% Long Use Mouthwash κατά της Πλάκας, για τα Ερεθισμένα Ούλα 250ml
-59 %
Brand: INTERMED
Αποτρέπει τον αποχρωματισμό των δοντιών, εξουδετερώνει την οδοντική μικροβιακή πλάκα, φροντίζει τα ερεθισμένα και αιμορραγούντα ούλα.ΟφέληΙδανικό για χρήση μακράς διάρκειας, αφού αποτρέπει την μεταβολή του χρώματος των δοντιών εξαιτίας της χλωρεξιδίνης, κατά την διάρκεια της θεραπείαςΜετά από καθαρι..
5,68€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,68€
Intermed Chlorhexil 0.20% Long Use Mouthwash κατά της Πλάκας 250ml
-54 %
Brand: INTERMED
Αποτρέπει τον αποχρωματισμό των δοντιών, εξουδετερώνει την οδοντική μικροβιακή πλάκα, προστατεύει τα δόντια & τα ούλα.ΟφέληΙδανικό για χρήση μακράς διάρκειας, αφού αποτρέπει την μεταβολή του χρώματος των δοντιών εξαιτίας της χλωρεξιδίνης, κατά την διάρκεια της θεραπείας.Εξαγωγές, εμφυτεύματα, γν..
5,74€ 12,38€
Χωρίς ΦΠΑ:5,74€
Intermed Chlorhexil Dental Conditioner Φθοριούχος στοματικός αφρός 50ml
-43 %
Brand: INTERMED
Φθοριούχος στοματικός αφρός, με ισχυρή καθαριστική δράση και την καθημερινή υγιεινή περιποίηση και προστασία της στοματικής κοιλότητας.Chlorhexidine 0.05% + Fluoride 0.025%Εκχύλισματα χαμομηλιού, Krameria Triandra, Commiphora Myrrha, Potentilla Erecta, Melia Azadirachta, Salvia Officinalis & Bis..
5,48€ 9,69€
Χωρίς ΦΠΑ:5,48€
Intermed Chlorehexil 0.20% Long Use Mouthwash 2x10ml
-34 %
Brand: INTERMED
Το Chlorhexil 0,20% Mouthwash – Long Use με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20%, δημιουργήθηκε για την αποτελεσματική προστασία από την ουλοδοντική μικροβιακή πλάκα και την άμεση ανακούφιση και προστασία της στοματικής κοιλότητας από ερεθισμούς. Περιλαμβάνει ειδικό παράγοντα που αποτρέπει την προσκό..
7,65€ 11,52€
Χωρίς ΦΠΑ:7,65€
Intermed Unisept Dental Cleanser Αφαιρεί από Δόντια και Ούλα τη Μικροβιακή Πλάκα 250ml
-46 %
Brand: INTERMED
Στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης το οποίο συνδυάζει όλα τα οφέλη της πολλαπλής δράσης του ενεργού οξυγόνου με την ισχυρή και μακράς διάρκειας  αντισηπτική προστασία που προσφέρει η χλωρεξιδίνη και το CPC συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή βελτίωση της υγιεινής της στοματικής κοιλότητας και σ..
4,76€ 8,87€
Χωρίς ΦΠΑ:4,76€
Intermed Unisept Mouthwash με Αντιμικροβιακή, Καθαριστική, Επουλωτική & Ανακουφιστική Δράση 250ml
-62 %
Brand: INTERMED
Καθημερινό στοματικό διάλυμα, το οποίο χάρη στο ενεργό οξυγόνο προσφέρει πολλαπλή δράση: αντιμικροβιακή, καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική και συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην καθημερινή υγιεινή φροντίδα & την αντισηπτική προστασία του στόματος ενώ παράλληλα επουλώνει και ανακουφίζει από τον..
5,29€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,29€
Intermed Unisept Oral Spray Στοματικό Εκνέφωμα για την Υγιεινή Φροντίδα της Στοματικής Κοιλότητας 50ml
-59 %
Brand: INTERMED
Το Unisept Oral spray, είναι μοναδικά σχεδιασμένο στοματικό εκνέφωμα για την υγιεινή φροντίδα του στόματος. Έχει καθαριστική, αντιμικροβιακή και επουλωτική δράση χάρη στο ενεργό οξυγόνο. Προτείνεται για τη θεραπεία, την ανακούφιση και την επούλωση μικροτραυμάτων και ερεθισμών της στοματικής κοιλότητ..
4,74€ 11,48€
Χωρίς ΦΠΑ:4,74€
Intermed Unisept Oromucosal drops Στοματικές Σταγόνες 30ml
-56 %
Brand: INTERMED
Στοματικές σταγόνες Intermed Unisept Oromucosal για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση, την ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγονών και ουλορραγιών. Επίσης, είναι κατάλληλο για την ουλίτιδα της εγκυμοσύνης.ΕνδείξειςΆφθες (αφθώδης στομα..
5,05€ 11,57€
Χωρίς ΦΠΑ:5,05€
Intermed Unisept Oromucosal Drops Στοματικές Σταγόνες 15ml
-57 %
Brand: INTERMED
Στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο για τον καθαρισμό, την επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών...
3,19€ 7,44€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Intermed Unisept Implants Kαθημερινό Διάλυμα για Οδοντικά Εμφυτεύματα 250ml
-50 %
Brand: INTERMED
Προορίζεται για χρήση από άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα και βοηθά στην καθημερινή προστασία της στοματικής κοιλότηταςΟφέληΠροάγει την επούλωση των ιστώνΑποτελεσματική απομάκρυνση της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκα και πρόληψη του σχηματισμού τηςΧωρίς φθόριο, δεν συμβάλλει στην οξείδωση των εμφυτευμ..
5,49€ 11,08€
Χωρίς ΦΠΑ:5,49€
Intermed Unisept Implants Κατάλληλη για Οδοντικά Εμφυτεύματα, Καθημερινή Χρήση 100ml
-43 %
Brand: INTERMED
Η οδοντόκρεμα Unisept Implants της Intermed προορίζεται για καθημερινή χρήση από άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα και βοηθά στην καθαριότητα της περιοχής γύρω από τα εμφυτεύματα ενώ ταυτόχρονα έχει αντιμικροβιακή δράση.ΟφἐληΠροστασία των οδοντικών εμφυτευμάτων και ολόκληρης της στοματικής κοιλότηταςΔεν..
4,17€ 7,29€
Χωρίς ΦΠΑ:4,17€
Intermed Periofix 0.05% Στοματικό Διάλυμα για την Καθημερινή Υγιεινή Περιποίηση της Στοματικής Κοιλότητας 500ml
-46 %
Brand: INTERMED
Καθημερινή προστασία και φροντίδα των δοντιών και των ούλων.ΟφέληΣυντήρηση αποτελέσματος μετά από χειρουργείαΕνδυνάμωση αδαμαντίνης και προστασία των δοντιώνΔοσολογίαΣτοματόπλυση με 10ml για 30-60 sec, 2 φορές ημερησίως, κάθε μέρα.ΣυστατικάChlorhexidine 0,05%, Hyaluronic Acid,Fluoride 0,025% & Φ..
6,88€ 12,64€
Χωρίς ΦΠΑ:6,88€
Intermed Periofix Mouthwash Πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας 0.20% 250ml
-45 %
Brand: INTERMED
To Periofix 0.20% Mouthwash, με την δράση της χλωρεξιδίνης, είναι ιδανικό για την προστασία από την ουλοδοντική πλάκα και τη φροντίδα των ούλων. Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ το οποίο συγκρατεί φυσικά την υγρασία στην στοματική κοιλότητα και προάγει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης..
6,86€ 12,56€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Intermed Periofix Gel 0.20% Στοματικό Τζελ Αποτελεσματικό για Ουλίτιδες και Περιοδοντίτιδες 30ml
-57 %
Brand: INTERMED
Το Periofix 0.20% GEL με χλωρεξιδίνη 0.20% & υαλουρονικό οξύ, αποτελεί ειδικά σχεδιασμένη γέλη με μακράς διάρκειας παραμονή και δράση, κατάλληλο για εντοπισμένες κακώσεις της στοματικής κοιλότητας, και για την αντιμετώπιση της ουλοοδοντικής πλάκας. Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην επιτάχυνση τη..
3,80€ 8,91€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
Intermed Actisept Whitening Φθοριούχο Στοματικό Διάλυμα 60ml
-27 %
Brand: INTERMED
Το Actisept Whitening είναι φθοριούχο καθημερινό στοματικό διάλυμα με ισχυρή καθαριστική δράση,για την προστασία από κακοσμία, πλάκα καθώς και την ενίσχυση και προστασία της αδαμαντίνης των δοντιών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών...
1,38€ 1,88€
Χωρίς ΦΠΑ:1,38€
Intermed Actisept Mouthwash Orange Φθοριούχο Στοματικό Διάλυμα Αρωμά Πορτοκάλι 60ml
-29 %
Brand: INTERMED
Το Actisept είναι καθημερινό φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ισχυρή καθαριστική δράση,για την προστασία από κακοσμία, πλάκα καθώς και την ενίσχυση της αδαμαντίνης των δοντιών...
1,38€ 1,95€
Χωρίς ΦΠΑ:1,38€
Intermed Actisept Orange Ήπιο Αντισηπτικό κατά των Μικροβίων που Προκαλούν την Οδοντική Πλάκα και τις Φλεγμονές στα Ούλα 500ml
-46 %
Brand: INTERMED
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ισχυρή καθαριστική δράση,για την προστασία από κακοσμία, πλάκα καθώς και την ενίσχυση της αδαμαντίνης των δοντιών...
3,59€ 6,67€
Χωρίς ΦΠΑ:3,59€
Intermed Actisept Cinnamon Στοματικό Διάλυμα με Γεύση Κανέλα 500ml
-50 %
Brand: INTERMED
Το Actisept Cinnamon της InterMed είναι φθοριούχο στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση που χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσερής αναπνοής.Δράση:Προστατεύει από τα μικρόβια που προκαλούν την οδοντική πλάκα, τις φλεγμονές των ούλων και την κακοσμία.Πλεονεκτήματα:Καθημερινή φροντίδα & προστασία ..
3,68€ 7,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,68€
Intermed Actisept Whitening Στοματικό Διάλυμα 500ml
-46 %
Brand: INTERMED
Το Actisept Whitening είναι φθοριούχο καθημερινό στοματικό διάλυμα με ισχυρή καθαριστική δράση,για την προστασία από κακοσμία, πλάκα καθώς και την ενίσχυση και προστασία της αδαμαντίνης των δοντιών, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών...
3,97€ 7,35€
Χωρίς ΦΠΑ:3,97€
Intermed Actisept Sea Salt Στοματικό Διάλυμα 500ml
-45 %
Brand: INTERMED
Το Αctisept Sea Salt είναι καθημερινό στοματικό διάλυμα. Προάγει την επούλωση μικρό-ερεθισμών και τραυματισμών της στοματικής κοιλότητας & των ούλων, ενώ παράλληλα ανακουφίζει προσωρινά από τα συμπτώματα της ξηροστομίας...
3,68€ 6,66€
Χωρίς ΦΠΑ:3,68€
Intermed Chlorhexil Μεσοδόντια Βουρτσάκια Μωβ S 1.0mm 5τμχ
-61 %
Brand: INTERMED
Μωβ μεσοδόντια βουρτσάκια μεγέθους S με πλάτος 1.0 χιλιοστά για τον καθαρισμό μεσοδόντιων διαστημάτων και ορθοδοντικών μηχανισμών.ΧαρακτηριστικάΚαθαρίζουν αποτελεσματικά τα δυσπρόσιτα σημεία από τα υπολείμματα των τροφών.Απομακρύνουν την ουλοοδοντική μικροβιακή πλάκα.Με ειδική ανατομική λαβή για ευκ..
2,00€ 5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Intermed Chlorhexil Μεσοδόντια Βουρτσάκια SS 0.8mm 5τμχ
-54 %
Brand: INTERMED
Πράσινα μεσοδόντια βουρτσάκια μεγέθους SS με πλάτος 0.8 χιλιοστά για τον καθαρισμό μεσοδόντιων διαστημάτων και ορθοδοντικών μηχανισμών.ΧαρακτηριστικάΚαθαρίζουν αποτελεσματικά τα δυσπρόσιτα σημεία από τα υπολείμματα των τροφών.Απομακρύνουν την ουλοοδοντική μικροβιακή πλάκα.Με ειδική ανατομική λαβή γι..
2,00€ 4,38€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Intermed Chlorhexil Μεσοδόντια Βουρτσάκια Κίτρινα SSS 0.7mm 5τμχ
-63 %
Brand: INTERMED
Κίτρινα μεσοδόντια βουρτσάκια μεγέθους SSS με πλάτος 0.7 χιλιοστά για τον καθαρισμό μεσοδόντιων διαστημάτων και ορθοδοντικών μηχανισμών.ΧαρακτηριστικάΚαθαρίζουν αποτελεσματικά τα δυσπρόσιτα σημεία από τα υπολείμματα των τροφών.Απομακρύνουν την ουλοοδοντική μικροβιακή πλάκα.Με ειδική ανατομική λαβή γ..
1,87€ 5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:1,87€
Intermed Chlorhexil Μεσοδόντια Βουρτσάκια SSSS 0.6mm 5τμχ
-65 %
Brand: INTERMED
Μπλε μεσοδόντια βουρτσάκια μεγέθους SSSS με πλάτος 0.6 χιλιοστά για τον καθαρισμό μεσοδόντιων διαστημάτων και ορθοδοντικών μηχανισμών.ΧαρακτηριστικάΚαθαρίζουν αποτελεσματικά τα δυσπρόσιτα σημεία από τα υπολείμματα των τροφών.Απομακρύνουν την ουλοοδοντική μικροβιακή πλάκα.Με ειδική ανατομική λαβή για..
1,76€ 5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:1,76€
Intermed Ergonomic Interdental Brushpicks 60τμχ
-27 %
Brand: INTERMED
Μικροσκοπικό βουρτσάκι σε σχήμα οδοντογλυφίδας που απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα των τροφών με εύκαμπτο στέλεχος που επιτρέπει την εύκολη κίνηση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένο από υγιεινή, ανθεκτική, μη πορώδη πλαστική ρητίνη για σταθερό κράτημα.Διαθέτει χα..
2,46€ 3,39€
Χωρίς ΦΠΑ:2,46€
Oral-B Professional Gum and Enamel Pro-Repair Original Οδοντόκρεμα για μείωση των Ερεθισμών στα Ούλα 75ml Oral-B Professional Gum and Enamel Pro-Repair Original Οδοντόκρεμα για μείωση των Ερεθισμών στα Ούλα 75ml
-54 %
Brand: Oral-B
Οδοντόκρεμα με πρωτοποριακή τεχνολογία ActivRepair που εξουδετερώνει την πλάκα για να βοηθήσει στη μείωση των προβλημάτων στα ούλα.ΟφέληΣυμβάλλει στην αναδόμηση του σμάλτου μέσω επαναμετάλλωσης σε 2 εβδομάδες σε αποδυναμωμένο σμάλτο,βάσει εργαστηριακών μελετών.Προστατεύει τα δόντια από τη διάβρωση τ..
2,75€ 5,99€
Χωρίς ΦΠΑ:2,75€
Oral-B Gum and Enamel Pro Repair Gentle Whitening Λευκαντική Οδοντόκρεμα κατά των Προβλημάτων των Ούλων 75ml
-50 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Gentle Whitening βοηθά στη μείωση των προβλημάτων στα ούλα και στην αναδόμηση του σμάλτου σε 2 εβδομάδες σε αποδυναμωμένο σμάλτο,βάσει εργαστηριακών μελετών. Η μοναδική τεχνολογία ActivRepair εξουδετερώνει την πλάκα για να βοηθήσει στη με..
3,01€ 6,08€
Χωρίς ΦΠΑ:3,01€
Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Extra Fresh Οδοντόκρεμα για Μείωση των Προβλημάτων των Ούλων 75ml Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Extra Fresh Οδοντόκρεμα για Μείωση των Προβλημάτων των Ούλων 75ml
-49 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B Professional Gum & Enamel Pro-Repair Extra Fresh βοηθά στη μείωση των προβλημάτων στα ούλα και στην αναδόμηση του σμάλτου σε 2 εβδομάδες σε αποδυναμωμένο σμάλτο,βάσει εργαστηριακών μελετών. Η μοναδική τεχνολογία ActivRepair εξουδετερώνει την πλάκα για να βοηθήσει στη μείωση ..
3,05€ 5,99€
Χωρίς ΦΠΑ:3,05€
Oral-B 3D White Luxe Intense Toothpaste Οδοντόκρεμα με Εντατική Δράση κατά της Κακοσμίας 75ml
-22 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B 3D White Luxe Perfection Intense διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία λεύκανσης δοντιών και φρεσκάδας αναπνοής σε σύγκριση με την οδοντόκρεμα Oral-B 3DWhite. Προσφέρει εντατική δράση κατά της δυσάρεστης αναπνοής και αφαιρεί έως και 100% των επιφανειακών λεκέδων σε 3 ημέρες.Η πι..
3,48€ 4,45€
Χωρίς ΦΠΑ:3,48€
Oral-B 3D White Arctic Fresh Οδοντόκρεμα για την Απομάκρυνση των Λεκέδων 75ml
-72 %
Brand: Oral-B
Εμπιστευθείτε στην τεχνολογία λεύκανσης της οδοντόκρεμας Oral-B 3D White White Arctic Fresh τη στοματική σας υγιεινή.Η οδοντόκρεμα αυτή έχει 3 πλεονεκτήματα σε λεύκανση, προστασία και βελτίωση των δοντιών σας.Η φόρμουλα ασφαλής σε σμάλτο απομακρύνει απαλά τους επιφανειακούς λεκέδες από τα δόντια σας..
1,99€ 7,03€
Χωρίς ΦΠΑ:1,99€
Oral-B 3D White Arctic Fresh Οδοντόκρεμα για Επιφανειακούς Λεκέδες 2x75ml
-34 %
Brand: Oral-B
Η 3D White Arctic Fresh προσφέρει τρία πλεονεκτήματα:ΛευκαίνειΔυναμώνειΠροστατεύει τα δόντια σαςΗ ασφαλής για το σμάλτο σύνθεση αφαιρεί απαλά τους επιφανειακούς λεκέδες των δοντιών για να αποκαλύψει το όμορφο λευκό χαμόγελό σας, ενώ η γεύση Arctic Mint χαρίζει στην αναπνοή σας φρεσκάδα που διαρκεί.Α..
2,51€ 3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,51€
Oral-B Complete Οδοντόκρεμα Με Γεύση Δυόσμο και Στοματικό Διάλυμα 2 x 75ml
-47 %
Brand: Oral-B
Οδοντόκρεμα Oral-B Complete για καθημερινή χρήση που καθαρίζει τις δυσπρόσιτες περιοχές και αφήνει στην αναπνοή μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.Βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκαςΑίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα2 σε 1 οδοντόκρεμα με γεύση δυόσμο και στοματικό διάλυμαΠρολαμβάνει την πέτρ..
2,14€ 4,05€
Χωρίς ΦΠΑ:2,14€
Oral-B 1-2-3 Οδοντόκρεμα 75ml
-49 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B 1-2-3 φροντίζει πλήρως τα δότια κα τα ούλα χάρη στο νατηβακτηριακό και απολυμαντικό της σύστημα. Έχει τριπλή δράση:1.Δροσερή αναπνοή χάρη στο εκχύλισμα μέντας2.Συμβάλει στην πρόληψη δημιουργίας κοιλότητων στα δόντια3. Προσφέρει λεύκανσηΟδηγίες:Βουρτίστε τα δόντια σας τουλάχιστον..
1,01€ 1,99€
Χωρίς ΦΠΑ:1,01€
Fixodent Ταμπλέτες Καθαρισμού Για Ολικές και Μερικές Τεχνητές Οδοντοστοιχίες 56τμχ
-47 %
Brand: FIXODENT
Οι ταμπλέτες καθαρισμού Fixodent για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, απομακρύνουν αποτελεσματικά τους λεκέδες χωρίς να βλάπτουν την τεχνητή οδοντοστοιχία σας. Αφαιρoύν έως και 99,99% των βακτηρίων που προκαλούν κακοσμία Αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί Αφαιρεί έως και 99,99% των βακτηρί..
4,01€ 7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Fixodent Pro Complete Original Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητές Οδοντοστοιχίες με 10 Φορές πιο Δυνατό Κράτημα 70,5gr
-43 %
Brand: FIXODENT
Στερεωτική κρέμα για ολικές και μερικές τεχνητές οδοντοστοιχίες που προσφέρει άνεση, δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ ούλων και οδοντοστοιχίας.Βοηθά να κρατηθεί η οδοντοστοιχία ασφαλής όλη μέρα.Συμβάλλει στο να μην παγιδεύονται ερεθιστικά υπολείμματα φαγητού ανάμεσα στην οδοντοστοιχία κ..
4,29€ 7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,29€
Oral-B 3D White Luxe Επιταχυντής Λεύκανσης 75ml
New -41 %
Brand: Oral-B
Εμπιστευθείτε τη στοματική υγιεινή σας στην τεχνολογία λεύκανσης της οδοντόκρεμας Oral-B 3D White Luxe Glamorous White. Η πρωτοποριακή σύνθεση προστασίας του σμάλτου ενισχύει την ομορφιά του χαμόγελού σας, χάρη στην τεχνολογία της με διαλυτά μικροσφαιρίδια που απομακρύνουν τους παγιδευμένους επιφανε..
2,49€ 4,24€
Χωρίς ΦΠΑ:2,49€
Oral-B Pro Expert Professional Protection Οδοντόκρεμα για Ολοκληρωμένη Προστασία 75ml
New -36 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert Professional Protection με σύνθεση από φθοριούχο κασσίτερο στοχεύει και προστατεύει από τις αιτίες που προκαλούν πλάκα, τερηδόνα, ευαισθησία στα ούλα, επιφανειακούς λεκέδες, ερεθισμό, κακή αναπνοή, πέτρα και διάβρωση του σμάλτου.Η καλύτερη τεχνολογία της Oral-B για τη..
2,28€ 3,56€
Χωρίς ΦΠΑ:2,28€
Oral-B Pro Expert Deep Clean Οδοντόκρεμα για Βαθύ Καθαρισμό 75ml
New -53 %
Brand: Oral-B
ORAL-B PRO-EXPERT TOOTHPASTE DEEP CLEAN 75ml Oral-B Pro-Expert Βαθύς καθαρισμός Οδοντόκρεμα χρησιμοποιεί ενεργές μικρο-περλες, διαλύοντας μικροσφαιρίδια για ένα εξαιρετικά βαθύ καθαρισμό που μπορείτε να αισθανθείτε. Παρέχει μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και έχει μέχρι 4x μικρότερα μικροσφαιρίδια..
1,96€ 4,14€
Χωρίς ΦΠΑ:1,96€
Oral-B Pro Expert Strong Teeth Οδοντόκρεμα για Δυνατά Δόντια  75ml
New -32 %
Brand: Oral-B
Η οδοντόκρεμα Oral-B Pro-Expert για Δυνατά Δόντια αναζωογονεί και δυναμώνει τα δόντια σας από την εκτεθειμένη ρίζα έως την άκρη. Αυτό οφείλεται στο αυξημένο ποσοστό ενεργών συστατικών που ενεργοποιούνται στα ούλα, κατά μήκος της γραμμής των ούλων και στην επιφάνεια του δοντιού για να καταπολεμήσουν ..
2,58€ 3,77€
Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Oral-B Pro Expert Sensitive Oδοντόκρεμα για Ευαίσθητα Δόντια 75ml
New -55 %
Brand: Oral-B
Oral B Pro Expert Oδοντόκρεμα για Ευαίσθητα Δόντια και Απαλή Λεύκανση . Ανακουφίζει γρήγορα και βοηθά στην πρόληψη της ευαισθησίας των δοντιών. Προστατεύει όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντιάτροι: Τερηδόνα Ούλα Πλάκα Ευαισθησία Σμάλτο Πέτρα Λεύκανση Αναπνοή...
2,21€ 4,94€
Χωρίς ΦΠΑ:2,21€
Fixodent Pro Plus Duo Action Στερεωτική Κρέμα για Τεχνητές Οδοντοστοιχίες 60gr
New -41 %
Brand: FIXODENT
Απολαύστε ακόμη και σκληρά τρόφιμα με τη δύναμη της στερεωτικής κρέμας Fixodent Pro Plus Dual Power. Απολαύστε το καλύτερο κράτημα της σειράς προϊόντων της Fixodent. Χάρη στο ασυναγώνιστο κράτημα και τη συμπυκνωμένη σύνθεση που απελευθερώνει σταθερά κολλητικούς παράγοντες, η Fixodent Δυνατο Κράτημα ..
4,73€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,73€
Εμφάνιση 1 έως 60 από 63 (2 Σελ.)
Για την κορυφαία εμπειρία αγορών το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies, ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου (GDPR) εδώ